MarketingSnel een zakelijke website opbouwen

5 maanden geleden3 min

Online zichtbaarheid is belangrijk voor ondernemers. Dat betekent dus in ieder geval dat er een website online moet komen. Dit moet je zo snel mogelijk doen. Daarom is het handig om te weten welke zaken je snel moet verzorgen om dit voor elkaar te krijgen. Dit hoeft niet heel moeilijk te zijn. Een deel ervan kan je immers al direct zelf doen. Dat betekent dus dat je ook nog eens op de kosten kunt besparen. Let er wel op dat je dan in ieder geval een aantal stappen op de juiste manier zet. Deze tips helpen je.

Goedkope domeinnaam
Een domeinnaam is je eerste zorg als ondernemer. Die moet of direct slaan op je bedrijfsnaam, of heel handig gekozen zijn uit commercieel oogpunt. Let er daarbij altijd op dat er heel veel aanbieders zijn die je domeinnaam voor je kunnen claimen. Je gaat dus wel snel te werk, maar zorgt er in ieder geval voor dat de je de verschillende prijzen hebt vergeleken. Zo zorg je ervoor dat je de best mogelijke deal hebt gesloten. Dit is voor elke ondernemer eigenlijk van belang. Hoe beter je je deals kunt sluiten, hoe beter je af bent. Dit is de eerste stap.

Werken met WordPress
Een goede optie om te zorgen dat je snel een website online hebt is het werken met WordPress. Dit is er immers op gericht om snel aan de slag te kunnen gaan zonder dat je heel veel technische kennis hoeft te hebben. Dat maakt het de ideale optie voor heel veel ondernemers op koste termijn de website alvast online te hebben. Heel veel opties die de website er professioneel uit laten zien, zijn bovendien gemakkelijk te gebruiken. Daardoor kan je al snel goed voor de dag komen. Alle reden om hier dus direct aandacht aan te besteden.

Max1.nl, maximaal ondernemen, is een inspirerende blog voor ondernemers. De berichten die wij publiceren zijn interessant voor startende ondernemers, maar ook voor de doorgewinterde entrepreneur. Alle aspecten van het ondernemerschap nemen we onder de loep. We behandelen de actualiteit, alsook zaken als bijvoorbeeld financiën, duurzaam ondernemen, het promoten van je bedrijf en hoe je als startende ondernemer het best kunt beginnen.

Max1.nl 2018 © Alle rechten voorbehouden